Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Evenimente

 

Avem un spațiu mare de birouri și un roof top și mai mare. Ar fi fost păcat să le ținem doar pentru noi, așa că avem obiceiul să organizăm evenimente de tot felul.

 

Lansări de produse din domeniul designului interior și arhitecturii, lansări de carte, sesiuni foto/video de produs, workshopuri de tot felul, cursuri de gătit și nu numai, plus traininguri relevante pentru industrie. 

 

Suntem deschiși la propuneri și la minte, așadar dacă aveți un eveniment de la care aveți așteptări, haideți să stăm de vorbă. În general, venim nu doar cu spațiul, ci și cu ideile echipei noastre lărgite.

 

În plus, terasa noastră de 100 metri pătrați este pregătită și încântată să fie gazda bună - pentru evenimente sociale, party-uri, team buildinguri de-o zi sau alte evenimente unde mâncarea bună și băutura de soi sunt prezente. 

 

Punem la dispozița clienților know-howul și resursele pentru ca ei să aibă parte de cel mai reușit eveniment din cate au organizat. Dați-ne un semn, vă povestim tot.

 

Contactează-ne

Workshop Glamour Floors

Decât cu capul în nori, mai bine cu privirea pe unde calci.

Workshop cu licheni

Un workshop în care cei mici au învățat despre texturi, culoare și utilitate. Susținem învățarea prin joacă și oferim prețuri preferențiale.

Prezentare GROHE

Dacă pui cuvintele ”inovație” și ”execuție” unul lângă altul, rezultă Grohe.